Τυφώνας Helene: Καταστροφές στη Φλόριντα με 3 νεκρούς

Τυφώνας Helene: Καταστροφές στη Φλόριντα με 3 νεκρούς

Ο «εξαιρετικά επικίνδυνος» τυφώνας Helene έφθασε αργά το βράδυ της Πέμπτης (τοπική ώρα) στην Φλόριντα, προκαλώντας καταστροφές και θανάτους. Σύμφωνα με το αμερικανικό εθνικό κέντρο τυφώνων (NHC), τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της κακοκαιρίας. Οι δρόμοι πλημμύρισαν, ενώ σπίτια καταστράφηκαν από τις πλημμύρες και τους ισχυρούς ανέμους.

Ο τυφώνας που χαρακτηρίζεται ως «εξαιρετικά επικίνδυνος», ανέτρεψε την καθημερινότητα των κατοίκων, αναγκάζοντας πολλές οικογένειες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Η Πολιτεία της Φλόριντα υποδέχεται ένα ακόμα σημαντικό πλήγμα από φυσική καταστροφή, με τις υποδομές να δοκιμάζονται σκληρά. Παράλληλα, οι πτήσεις από και προς την περιοχή έχουν ακυρωθεί, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος στα αεροδρόμια και να πέσουν οι δραστηριότητες στον τουρισμό και τις μετακινήσεις.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image