Τραγωδία στην Ινδία: Πνίγηκαν δεκάδες παιδιά σε γιορτή

Τραγωδία στην Ινδία: Πνίγηκαν δεκάδες παιδιά σε γιορτή
Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την Ινδία καθώς τουλάχιστον 46 άτομα, κυρίως παιδιά, βρήκαν τον θάνατο κατά τη διάρκεια μιας ινδουιστικής γιορτής. Τα θύματα πνίγηκαν ενώ έκαναν λουτρό σε ποταμούς και λίμνες που είχαν υπερχειλίσει λόγω των πρόσφατων πλημμύρων. Οι αρχές της Ινδίας επιβεβαίωσαν πως η κατάσταση των υδάτων ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη, καθιστώντας την τέλεση του τελετουργικού λουτρού ακόμα πιο επικίνδυνη. Η γιορτή, που παραδοσιακά περιλαμβάνει το λουτρό ως μέρος των θρησκευτικών τελετουργιών, μετατράπηκε σε τραγωδία λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που είχαν πλήξει την περιοχή νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
 
Σύμφωνα με τις τοπικές αναφορές, οι πλημμύρες είχαν προκαλέσει σοβαρές ζημιές σε πολλές περιοχές, καθιστώντας το νερό στους ποταμούς και τις λίμνες επικίνδυνο. Οι υπερχειλίσεις δημιούργησαν ισχυρά ρεύματα, παγιδεύοντας ανυποψίαστα παιδιά και εμποδίζοντάς τα να βγουν στην επιφάνεια.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image