Εξάρθρωση 3 συμμοριών που έκλεβαν φωτοβολταϊκά και σπίτια

Εξάρθρωση 3 συμμοριών που έκλεβαν φωτοβολταϊκά και σπίτια

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την εξάρθρωση τριών συμμοριών που δρούσαν συστηματικά κλέβοντας φωτοβολταϊκά συστήματα, επιχειρήσεις και σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Κατά τη διάρκεια συντονισμένων επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν εχθές το πρωί, οι αστυνομικές αρχές εισέβαλαν σε οικισμούς στα Μέγαρα, τον Ασπρόπυργο, τα Σπάτα και την Παιανία. Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί και τα ευρήματα περιλαμβάνουν σημαντική ποσότητα κλεμμένων αντικειμένων, όπως φωτοβολταϊκά πάνελ, ηλεκτρονικές συσκευές και τιμαλφή.

Συνολικά, εξιχνιάστηκαν 101 περιπτώσεις κλοπών. Η συνεργασία μεταξύ των δύο Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας θεωρείται καθοριστική για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης. Οι αρχές αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε παραβατικές δραστηριότητες που επηρεάζουν ευρύ φάσμα περιοχών της Αττικής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν συνεργών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image