ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές κοινωνικών επιδομάτων στις 30/9 - Αναλυτικά τα ποσά

ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές κοινωνικών επιδομάτων στις 30/9 - Αναλυτικά τα ποσά
Την ερχόμενη Δευτέρα, 30/9 θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα για τον Σεπτέμβριο από τον ΟΠΕΚΑ, σύμφωνα με το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση από το υπουργείο, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει η καταβολή των κοινωνικών επιδομάτων, προσφέροντας σημαντική οικονομική ενίσχυση σε χιλιάδες δικαιούχους. Η κατηγορία των επιδομάτων περιλαμβάνει διάφορα επιδόματα, όπως το Επίδομα Στήριξης Τέκνων, το Επίδομα Αναπηρίας και το Επίδομα Στέγασης.

Αναλυτικά, για κάθε κατηγορία δικαιούχου τα ποσά που θα καταβληθούν είναι τα εξής:
1. Το Επίδομα Στήριξης Τέκνων ανέρχεται σε 70 ευρώ ανά παιδί.
2. Το Επίδομα Αναπηρίας κυμαίνεται ανάλογα με το βαθμό αναπηρίας, αλλά συνήθως είναι μεταξύ 312 και 831 ευρώ μηνιαίως.
3. Το Επίδομα Στέγασης διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των μελών του νοικοκυριού και φτάνει έως τα 175 ευρώ για οικογένειες με περισσότερα από τρία μέλη. Η πληρωμή των επιδομάτων θα γίνει αυτόματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, εξασφαλίζοντας την άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image