Ο Έλον Μασκ διαψεύδει το φημολογούμενο ειδύλλιο με Τζόρτζια Μελόνι

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει το φημολογούμενο ειδύλλιο με Τζόρτζια Μελόνι
Ο Έλον Μασκ, ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX, απάντησε σύντομα αλλά κατηγορηματικά στις φήμες που κυκλοφορούν για μια υποτιθέμενη ερωτική σχέση με την Πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι. Σε μία ανάρτηση του στο Twitter, ο Μασκ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν εκεί με τη μαμά μου», διαψεύδοντας οποιοδήποτε ειδύλλιο. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο Μασκ και η Μελόνι εθεάθησαν μαζί σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, κάτι που τροφοδότησε τα σενάρια για μια ρομαντική σχέση. Ωστόσο, ο Μασκ, γνωστός για την επιχειρηματική του δράση και τις ιδιαίτερες απόψεις του, δεν άργησε να βάλει τέλος στις φημολογίες με την λιτή του δήλωση.
 
Η Τζόρτζια Μελόνι, η οποία έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης αρκετές φορές με τις πολιτικές της κινήσεις, δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τις φήμες αυτές. Παρά το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να ερμηνεύσουν τη συνύπαρξη τους σε διάφορες εκδηλώσεις ως κάτι περισσότερο από απλές κοινωνικές υποχρεώσεις, ο Έλον Μασκ κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image