Φωτιά στην Κερατέα: Κλειστή η λεωφόρος Λαυρίου

Φωτιά στην Κερατέα: Κλειστή η λεωφόρος Λαυρίου

Η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται σε πλήρη δράση, επιχειρώντας να κατασβέσει τη φωτιά που ξέσπασε στην Kερατέα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής αποτελούνται από 38 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ και 12 πυροσβεστικά οχήματα. Η κατάσταση παραμένει σοβαρή, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη προκειμένου να ελέγξουν και να περιορίσουν την εξάπλωση της φωτιάς. Λόγω της έντασης της πυρκαγιάς, έχει κλείσει η λεωφόρος Λαυρίου για λόγους ασφάλειας.

Οι αρχές συνιστούν στους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες των υπεύθυνων αρχών για την αποφυγή ατυχημάτων και προβλημάτων. Η κατάσταση παραμένει υπό στενή παρακολούθηση, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την κατάσβεση της φωτιάς

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image