Ο ΟΣΕ ενισχύει την ασφάλεια μετά από τα νέα ατυχήματα

Ο ΟΣΕ ενισχύει την ασφάλεια μετά από τα νέα ατυχήματα

Σε επιπρόσθετα μέτρα ενίσχυσης της ασφάλειας προχωρά ο ΟΣΕ μετά τα νέα ατυχήματα Στην άμεση λήψη επιπρόσθετων μέτρων για την ενίσχυση της ασφάλειας των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών προχωρά ο ΟΣΕ, μετά την πρόσφατη πρόσκρουση αμαξοστοιχίας με δένδρο στην περιοχή της Μακεδονίας. Το συμβάν αυτό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην κοινή γνώμη και ώθησε τις αρμόδιες Αρχές να ληφθούν επιπλέον μέτρα πρόληψης και ασφάλειας. Συγκεκριμένα, ο ΟΣΕ ανακοίνωσε την ενίσχυση των ελέγχων κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών για τον εντοπισμό δέντρων ή άλλων εμποδίων που ενδέχεται να προκαλέσουν νέα ατυχήματα.

Επίσης, θα εντατικοποιηθεί η συντήρηση των γραμμών και η παρακολούθηση των κυκλοφορικών συνθηκών, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων. Τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν επίσης την εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων παρακολούθησης και προειδοποίησης, καθώς και την εκπαίδευση του προσωπικού σε θέματα διαχείρισης κρίσεων και ασφάλειας. Οι ενέργειες αυτές κρίνονται απαραίτητες για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον και την προστασία των επιβατών και του προσωπικού.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image