Λύτρας και Πολυζωγοπούλου: Επικοινωνία για το παιδί μετά την αποφυλάκιση

Λύτρας και Πολυζωγοπούλου: Επικοινωνία για το παιδί μετά την αποφυλάκιση
Να βρουν λύση για χάρη του παιδιού τους, προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες ο Απόστολος Λύτρας και η σύζυγός του Σοφία Πολυζογωπούλου. Ούτε μία εβδομάδα μετά την αποφυλάκιση του γνωστού ποινικολόγου, το ζευγάρι έκανε την πρώτη τους επικοινωνία για να συζητήσουν τα ζητήματα που αφορούν το παιδί τους. Ο Λύτρας, μετά από μια δύσκολη περίοδο στην φυλακή, δείχνει αποφασισμένος να βελτιώσει τις σχέσεις με την Πολυζογωπούλου για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για το παιδί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη τους συνάντηση μετά την αποφυλάκιση ήταν γεμάτη ένταση, αλλά και αποφασιστικότητα να βρουν κοινή γλώσσα.
 
Η Πολυζογωπούλου φάνηκε διατεθειμένη να αφήσει τις διαφωνίες του παρελθόντος στην άκρη, εστιάζοντας στην ευημερία του παιδιού. Η απόφασή της να επικοινωνήσει με τον Λύτρα αμέσως μετά την αποφυλάκισή του δείχνει την επιθυμία της να λυθούν όλα τα ζητήματα με τον πιο ομαλό και αποτελεσματικό τρόπο. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως τη διατροφή και την επιμέλεια του παιδιού, ενώ έγινε σαφές πως και οι δύο πλευρές είναι πρόθυμες να συνεργαστούν για να διασφαλίσουν τη σταθερότητα και την ευτυχία του. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image