Σύλληψη οδηγού ταξί στην Αττική για απόδειξη με ΑΦΜ φάντασμα

Σύλληψη οδηγού ταξί στην Αττική για απόδειξη με ΑΦΜ φάντασμα

Ένας 49χρονος οδηγός ταξί στην Αττική συνελήφθη με την κατηγορία της έκδοσης άνω των 5.000 αποδείξεων χρησιμοποιώντας ένα ΑΦΜ "φάντασμα". Ο οδηγός ταξί επιχείρησε να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, αποκρύβοντας συνολικά 79.286 ευρώ από τις φορολογικές αρχές. Η εξάρθρωση της υπόθεσης έγινε έπειτα από συστηματική έρευνα των φορολογικών αρχών, οι οποίες παρατήρησαν ανωμαλίες στις εκδοθείσες αποδείξεις του συγκεκριμένου οδηγού. Η έρευνα αποκάλυψε ότι το ΑΦΜ που χρησιμοποιούσε δεν αντιστοιχούσε σε καμία υπαρκτή επιχείρηση ή φυσικό πρόσωπο.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 49χρονο περιλαμβάνουν φοροδιαφυγή μεγάλης κλίμακας και απάτη σε βάρος του δημοσίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οικονομικές αρχές εντείνουν τις προσπάθειές τους για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την προστασία της οικονομικής διαφάνειας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image