Εισαγγελική παρέμβαση για τις λεηλασίες στον σιδηροδρομικό σταθμό Θήβας

Εισαγγελική παρέμβαση για τις λεηλασίες στον σιδηροδρομικό σταθμό Θήβας
Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις λεηλασίες στις ράγες του σιδηροδρομικού σταθμού της Θήβας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λεηλασίες αυτές προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στις υποδομές, επηρεάζοντας την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.
Η εισαγγελική παρέμβαση κρίνεται απαραίτητη, δεδομένης της σοβαρότητας της κατάστασης και του σημαντικού ρόλου που παίζει ο σιδηροδρομικός σταθμός της Θήβας στη μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων.
Οι επιθέσεις στις ράγες περιλαμβάνουν την κλοπή μετάλλων και άλλων υλικών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί και παρεμβάσεις στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνες προς εντοπισμό των δραστών, ενώ οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για την αυξανόμενη εγκληματικότητα στην περιοχή.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image