Άνδρας σε κατάσταση αμοκ έσπαγε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη με τσεκούρι

Άνδρας σε κατάσταση αμοκ έσπαγε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη με τσεκούρι

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50χρονος δημιουργεί προβλήματα στη γειτονιά του, στη Σταυρούπολη, στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο αυτή τη φορά, φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, βγήκε στους δρόμους της περιοχής με ένα τσεκούρι στα χέρια και άρχισε να επιτίθεται σε αυτοκίνητα, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Η αστυνομία έλαβε πολλές κλήσεις από γείτονες που ανέφεραν το περιστατικό. Κατά την άφιξή τους, εντόπισαν τον άνδρα σε κατάσταση αμόκ, συνεχίζοντας την καταστροφή. Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνδρας έχει καταρχάς ιστορικό βίαιων συμπεριφορών και ψυχολογικών προβλημάτων. Οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλειά τους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί τέτοιου είδους φασαρίες. Η ζημιές στα οχήματα είναι εκτεταμένες, με πολλά από αυτά να χρειάζονται σοβαρές επισκευές.

Οι ιδιοκτήτες τους βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς πέρα από το σοκ και την ταραχή, καλούνται τώρα να επιδιορθώσουν τις υλικές φθορές. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για το περιστατικό και το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει για την περαιτέρω τύχη του 50χρονου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image