Φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα με σύγχρονο σύστημα φωτισμού

Φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα με σύγχρονο σύστημα φωτισμού

Ένα ταξίδι στο φως, γεμάτο από πολιτισμό, ξεκίνησε σήμερα από το ιερό του Ποσειδώνα στο ακρωτήρι του Σουνίου, με τον νέο φωτισμό του μνημείου χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους παρευρισκόμενους. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση της φωταγώγησης και δήλωσε την ενθουσιασμό του για το έργο που ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Η νέα τεχνολογία φωτισμού που εγκαταστάθηκε στον Ναό του Ποσειδώνα εγγυάται μεγαλύτερη απόδοση με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Οι φωτεινές πηγές LED αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική του ιστορικού ναού, προσφέροντας ένα θέαμα που εντυπωσιάζει. Η τελετή της φωταγώγησης σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής για το μνημείο, καθιστώντας τον Ναό του Ποσειδώνα ακόμα πιο εντυπωσιακό για τους επισκέπτες, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας. Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η αναβάθμιση αυτή είναι μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας. Ο νέος φωτισμός εκτός από αισθητική αναβάθμιση προσδίδει και επιπλέον ασφάλεια στους επισκέπτες του μνημείου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image