Τραγικό περιστατικό: Γιος τραυμάτισε βαριά τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Τραγικό περιστατικό: Γιος τραυμάτισε βαριά τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Σε ένα σοκαριστικό και τραγικό περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα, γιος τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του με ένα ψαροντούφεκο. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οικογενειακή τους κατοικία, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινότητα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, σημάδεψε με το ψαροντούφεκο το κεφάλι του πατέρα του. Η βέργα διαπέρασε το κρανίο του από άκρη σε άκρη, πάνω από το ύψος του αυτιού.

Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δραματική όταν ο γιος χρησιμοποίησε μια δεύτερη βέργα, τραυματίζοντας τον στο στήθος. Οι γείτονες, έντρομοι από τις φωνές και την αναστάτωση, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και το ασθενοφόρο. Ο τραυματισμένος πατέρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και εισήχθη σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, προσπαθώντας να εξακριβώσουν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image