Χάρης Δούκας: Το κεντρικό διακύβευμα για ένα κίνημα με Κ κεφαλαίο

Χάρης Δούκας: Το κεντρικό διακύβευμα για ένα κίνημα με Κ κεφαλαίο

Για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, τις δημοσκοπήσεις αλλά και το debate που αναμένεται την Τρίτη στην ΕΡΤ μίλησε στο ΕΡΤNews ο υποψήφιος πρόεδρος Χάρης Δούκας. Σύμφωνα με τον Δούκα, το κεντρικό διακύβευμα είναι να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να γίνει ένα κίνημα με Κ κεφαλαίο. Ο Δούκας υπογράμμισε ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Το βλέμμα του είναι στραμμένο στις εκλογές, οι οποίες πρόκειται να καθορίσουν τον μελλοντικό προσανατολισμό του κόμματος. Οι δημοσκοπήσεις αναμένεται να επηρεάσουν τις αποφάσεις των ψηφοφόρων, αφού οι πολίτες φαίνεται να εξετάζουν προσεκτικά τις επιλογές τους.

Σε σχέση με το επερχόμενο debate, ο Χάρης Δούκας τόνισε τη σημασία της ανοικτής συζήτησης και της αντιπαράθεσης θέσεων, ώστε οι πολίτες να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των πολιτικών προτάσεων και των οραμάτων των υποψηφίων. Η παρουσία του στις συζητήσεις αυτές είναι κομβική, αφού επιθυμεί να παρουσιάσει τις δικές του θέσεις για το ΠΑΣΟΚ και τη μελλοντική του πορεία. Η στρατηγική του Δούκα είναι ξεκάθαρη: να επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ στη θέση που του αξίζει στο πολιτικό σκηνικό. Το κίνημα με Κ κεφαλαίο, όπως τόνισε, είναι εκείνο που θα μπορέσει να επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις και να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της χώρας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image