Σύλληψη τριών ανηλίκων για βάρβαρη επίθεση σε συνομήλικούς τους σε προαύλιο σχολικού κτηρίου

Σύλληψη τριών ανηλίκων για βάρβαρη επίθεση σε συνομήλικούς τους σε προαύλιο σχολικού κτηρίου
Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι ανήλικοι που ήταν οι δράστες της επίθεσης σε βάρος συνομηλίκων τους σε προαύλιο σχολικού κτηρίου. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η σύλληψη επιτεύχθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση. Οι τρεις ανήλικοι κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άλλους μαθητές, προκαλώντας ανησυχία σε γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα. Η επίθεση σημειώθηκε σε σχολικό προάυλιο, με τους συνομηλίκους των δραστών να αποκομίζουν σοβαρά τραύματα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κίνητρα πίσω από την επίθεση παραμένουν αδιευκρίνιστα και οι αρχές ερευνούν ενδεχόμενη εκφοβιστική συμπεριφορά ή άλλες προκλητικές πράξεις που μπορεί να έχουν οδηγήσει στη βία. Οι διοικητικές και δικαστικές αρχές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς των παθόντων μαθητών και των κατηγορουμένων, προσπαθώντας να διαλευκάνουν τα αιτία του περιστατικού. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image