Συνάντηση Μητσοτάκη με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αστέγων

Συνάντηση Μητσοτάκη με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αστέγων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αστέγων, η οποία θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρωθυπουργός συνεχάρη την ομάδα για την επιμονή και την αφοσίωσή της, τονίζοντας ότι η συμμετοχή τους στο τουρνουά αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών τους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η επιτυχία τους δεν είναι μόνο αθλητική αλλά και κοινωνική, καθώς αποδεικνύει ότι με θέληση και συνεργασία μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σημασία της πρωτοβουλίας για την προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και του αθλητισμού ως μέσου ενδυνάμωσης των ατόμων που βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες. Σημειώνεται ότι η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αστέγων αποτελείται από άτομα που ζουν σε συνθήκες αστεγίας ή έχουν βιώσει την αστεγία στο παρελθόν. Η συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα μήνυμα ενότητας και δύναμης, αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό μέσο αλλαγής. Τέλος, ο πρωθυπουργός ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα και να φέρουν πίσω νέες εμπειρίες και επιτυχίες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image