Συλλαλητήριο στον Παλαμά: Ένας χρόνος από τις πλημμύρες του Daniel

Συλλαλητήριο στον Παλαμά: Ένας χρόνος από τις πλημμύρες του Daniel

Στον Παλαμά διοργανώθηκε συλλαλητήριο με αφορμή τον έναν χρόνο από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Οι τοπικοί φορείς και ο κόσμος συγκεντρώθηκαν για να διεκδικήσουν την αποζημίωσή τους, ζητώντας το 100% των ζημιών χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Στο διεκδικητικό πλαίσιο περιλαμβάνονται προτάσεις για την αποφυγή παρόμοιων καταστροφών στο μέλλον, μέσω επενδύσεων σε υποδομές και αντιπλημμυρικά έργα. Ο Παλαμάς, ένα χρόνο μετά την καταστροφή, παραμένει καθημερινά αντιμέτωπος με τις συνέπειες, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να ξαναβρούν τον κανονικό ρυθμό της ζωής τους.

Οι εικόνες των κατεστραμμένων σπιτιών και επιχειρήσεων έχουν αποτυπωθεί στη συλλογική μνήμη της κοινότητας, που ζητά δικαιοσύνη και μέτρα προστασίας. Το συλλαλητήριο απέδειξε την αποφασιστικότητα των κατοίκων να μην επιτρέψουν άλλη τέτοια τραγωδία να συμβεί ξανά. Ο αγώνας τους δεν περιορίζεται μόνο στις αποζημιώσεις αλλά και στην ανάγκη για κρατική υποστήριξη και ουσιαστική βοήθεια. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image