Καιρός: Ποιες περιοχές θα δουν βροχή

Καιρός: Ποιες περιοχές θα δουν βροχή

Φθινοπωρινός ο καιρός από σήμερα, με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση και να φτάνει στα δυτικά και βόρεια τους 25 με 26 βαθμούς. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι κάτοικοι του Ιονίου και της Ηπείρου πρέπει να είναι προετοιμασμένοι, καθώς οι βροχοπτώσεις θα είναι έντονες κατά διαστήματα. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ο καιρός θα είναι γενικά πιο ήπιος, με νεφώσεις κατά περιόδους και τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη από 17 έως 25 βαθμούς.

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα έντονα κατά διαστήματα και συνιστούν στους κατοίκους των περιοχών που θα επηρεαστούν να είναι προσεκτικοί και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της ΕΜΥ. Με την έλευση του φθινοπώρου, οι οδηγίες προφύλαξης από τα καιρικά φαινόμενα γίνονται ακόμη πιο σημαντικές. Οι αγρότες και οι επαγγελματίες που εξαρτώνται από τον καιρό καλό θα ήταν να λαμβάνουν υπόψη τις προβλέψεις για να προγραμματίσουν τις δραστηριότητές τους. Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχείς ενημερώσεις σχετικά με τον καιρό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΜΥ.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image