Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό

Οι δύο γονείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μετά από το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας και η μητέρα βρίσκονται εκτός κινδύνου, αλλά η κατάστασή τους παραμένει κρίσιμη. Το παιδί τους ευτυχώς έλαβε εξιτήριο μετά από σύντομη νοσηλεία. Το τροχαίο συνέβη όταν το ζευγάρι παρασύρθηκε από ΙΧ κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους. Οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν μια σκηνή φρίκης, με τους γονείς να εγκαταλείπονται αιμόφυρτοι στον δρόμο, ενώ το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό και εξετάζουν τις συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα. Το ΙΧ που εμπλέκεται στο περιστατικό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινή απόσταση, και η αστυνομία αναζητά τον οδηγό, ο οποίος φέρεται να διέφυγε. Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση των δύο γονέων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image