Νοσηλεύεται ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με έντονο κοιλιακό άλγος

Νοσηλεύεται ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με έντονο κοιλιακό άλγος

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τη νύχτα, καθώς υπέφερε από έντονο κοιλιακό άλγος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα και η κατάστασή του είναι σταθερή. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έχει διανύσει μια επιτυχημένη καριέρα στα μέσα ενημέρωσης, απέκτησε το βράδυ αφόρητους πόνους στην κοιλιά, γεγονός που προκάλεσε την άμεση διακομιδή του στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί συνεχίζει να τον εξετάζει για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Η είδηση προκάλεσε ανησυχία τόσο στους συναδέλφους του όσο και στο κοινό που τον παρακολουθεί καθημερινά. Σύμφωνα με τη γιατρό που τον παρακολουθεί, οι αρχικές εξετάσεις δείχνουν ότι ο δημοσιογράφος αντιμετωπίζει συμπτώματα παγκρεατίτιδας, μια κατάσταση που απαιτεί άμεση ιατρική παρέμβαση και συνεχή παρακολούθηση. Η οικογένεια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς το ιατρικό προσωπικό για την άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης και ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του δημοσιογράφου αυτή την περίοδο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image