Καιρός σήμερα: Άστατος με βροχές και καταιγίδες και θερμοκρασία έως 29°C

Καιρός σήμερα: Άστατος με βροχές και καταιγίδες και θερμοκρασία έως 29°C
Ο καιρός σήμερα Πέμπτη (19.09.2024) θα είναι ιδιαίτερα άστατος με τοπικές βροχές και καταιγίδες να αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν γενικές κακοκαιρίες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως τους 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια της περιφέρειας. Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται σποραδικές καταιγίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς. Στη Δυτική Ελλάδα, οι κάτοικοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες, με μέγιστες θερμοκρασίες να φτάνουν έως τους 28 βαθμούς.
Στα νησιά του Αιγαίου, ο καιρός θα είναι πιο ήπιος με πρόσκαιρες βροχές και θερμοκρασία έως τους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με ταχύτητες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο. Ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί λόγω του κινδύνου πλημμυρικών φαινομένων σε περιοχές με έντονες βροχοπτώσεις.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image