Ακυρώνεται η τουριστική αμαξοστοιχία Πηλίου: Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Ακυρώνεται η τουριστική αμαξοστοιχία Πηλίου: Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Η Hellenic Train ανακοίνωσε επίσημα τη διακοπή των δρομολογίων των τουριστικών αμαξοστοιχιών προς το Πήλιο μέχρι νεοτέρας. Αυτή η εξέλιξη έχει προκαλέσει ανησυχία στους επιβάτες που είχαν προγραμματίσει ταξίδια στην περιοχή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι επιβάτες που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν, θα έχουν τη δυνατότητα να τα ακυρώσουν και να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να τα μεταφέρουν σε μελλοντική ημερομηνία, εφόσον τα δρομολόγια επαναληφθούν.

Οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων ή μεταφοράς εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα από την εταιρεία. Η απόφαση αυτή ενδέχεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις στον τουρισμό της περιοχής, καθώς η τουριστική αμαξοστοιχία Πηλίου αποτελεί δημοφιλή προορισμό για πολλούς ταξιδιώτες. Η Hellenic Train δεν έχει δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επανέλθουν τα δρομολόγια, γεγονός που προκαλεί επιπλέον αβεβαιότητα.

Οι επιβάτες που έχουν απορίες ή χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια τους καλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών της Hellenic Train. Η συνέχεια της εξέλιξης αυτής θα καθορίσει την πορεία των τουριστικών δρομολογίων και τη συνολική επίδρασή τους στην τουριστική κίνηση του Πηλίου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image