Επίθεση σε αστυνομικό στη Ρόδο από τέσσερις αλλοδαπούς

Επίθεση σε αστυνομικό στη Ρόδο από τέσσερις αλλοδαπούς

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε, ένας αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς στη Ρόδο. Το περιστατικό συνέβη όταν οι αλλοδαποί τον χτύπησαν στο κεφάλι, το στήθος και την κοιλιά, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Η επίθεση καταγγέλθηκε από τον αστυνομικό στις τοπικές αρχές, οι οποίες κινήθηκαν άμεσα για την αναγνώριση και τη σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας από τους εμπλεκόμενους, ένας 42χρονος Αλβανός, συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για την επίθεση. Οι υπόλοιποι δράστες βρίσκονται υπό καταδίωξη από τις αρχές.

Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο συνάδελφό τους και να εξετάσουν το χώρο για στοιχεία. Οι λόγοι που οδήγησαν στην επίθεση παραμένουν αδιευκρίνιστοι, ωστόσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image