Νέος μαγνητικός τομογράφος στο Καραμανδάνειο

Νέος μαγνητικός τομογράφος στο Καραμανδάνειο

Ημέρα χαράς για την Πάτρα και το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων, καθώς η πολυαναμενόμενη εγκατάσταση του μαγνητικού τομογράφου είναι πλέον γεγονός. Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου, σημειώνοντας ότι ο μαγνητικός τομογράφος δεν αποτελεί πλέον εξαγγελία αλλά πραγματικότητα. Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε «Ημέρα χαράς», υπογραμμίζοντας τη σημασία του νέου εξοπλισμού για την ενίσχυση των υγειονομικών υπηρεσιών του νοσοκομείου.

Οι τοπικές αρχές, όπως και οι διοικητές του νοσοκομείου, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ταχύτερη και ακριβέστερη διάγνωση που θα μπορούν πλέον να προσφέρουν στους μικρούς ασθενείς. Η προσθήκη του μαγνητικού τομογράφου εντάσσεται σε μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες και επενδύσεις στο σύστημα υγείας της χώρας, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας και της διαθεσιμότητας των ιατρικών υπηρεσιών. Ο υπουργός Υγείας τόνισε τη σημασία της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την υλοποίηση τέτοιων σημαντικών έργων. Με τη νέα αυτή προσθήκη, το «Καραμανδάνειο» θα είναι σε θέση να προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες υγείας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των παιδιών της Πάτρας και των γύρω περιοχών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image