Επίθεση ανηλίκων με σιδερένια ρόπαλα σε μαθητές στο Παλαιό Φάληρο

Επίθεση ανηλίκων με σιδερένια ρόπαλα σε μαθητές στο Παλαιό Φάληρο

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας συγκλόνισε το Παλαιό Φάληρο. Στο προαύλιο ενός σχολείου, μια συμμορία ανήλικων εφοδιασμένη με σιδερένια ρόπαλα επιτέθηκε σε μαθητές. Οι επιτιθέμενοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυμάτισαν σοβαρά τους μαθητές, αφήνοντάς τους με ανοιγμένα κεφάλια. Μάρτυρες ανέφεραν ότι η αιτία της σύγκρουσης ήταν ένα κορίτσι, για το οποίο φέρονταν να τσακώνονται οι δύο πλευρές. Το περιστατικό δημιούργησε αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα του Παλαιού Φαλήρου, καθώς η βία σε σχολικούς χώρους είναι ένα εξαιρετικά ανησυχητικό θέμα.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και ξεκίνησε έρευνα για την αναγνώριση και τη σύλληψη των δραστών. Οι τραυματισμένοι μαθητές μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο για περίθαλψη, ενώ οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί ζητούν ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στα σχολεία. Το άγριο περιστατικό έφερε στο φως την ανάγκη για ουσιαστική αντιμετώπιση της βίας μεταξύ ανηλίκων και την προστασία των μαθητών στους σχολικούς χώρους. Οι εκπρόσωποι των σχολείων καλούν τις αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα για την πρόληψη τέτοιων γεγονότων στο μέλλον.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image