Harrods: Συγγνώμη μετά από καταγγελίες για βιασμούς υπαλλήλων από τον Αλ Φαγιέντ

Harrods: Συγγνώμη μετά από καταγγελίες για βιασμούς υπαλλήλων από τον Αλ Φαγιέντ

Τα πολυκαταστήματα πολυτελείας Harrods του Λονδίνου ζήτησαν συγγνώμη σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι ο πρώην ιδιοκτήτης τους, ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ, βίασε και επιτέθηκε σεξουαλικά σε πολλές γυναίκες πρώην υπαλλήλους. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά από σοβαρές καταγγελίες που έχουν προκαλέσει ανησυχία και οργή στην κοινή γνώμη. Ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ, γνωστός επιχειρηματίας, κατηγορείται για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες που εργάζονταν στα πολυκαταστήματα Harrods. Η εταιρεία, η οποία σήμερα ανήκει στην Qatar Investment Authority, έκανε γνωστό ότι οι καταγγελίες αυτές παίρνονται πολύ σοβαρά υπόψη και ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα για τα περιστατικά.

Οι καταγγελίες έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους κόλπους της εταιρείας και ερωτήματα για την αδράνεια του παρελθόντος. Οι πρώην υπάλληλοι που έχουν προχωρήσει σε αυτές τις καταγγελίες μιλούν για τραυματικές εμπειρίες και ζητούν δικαιοσύνη. Η εταιρεία υπόσχεται να συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές για την διαλεύκανση των υποθέσεων και την επιβολή κυρώσεων, όπου αυτές απαιτούνται. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image