Μοντέλο του OnlyFans κάνει καμπάνια "Tits for Trump" σε συγκέντρωση

Μοντέλο του OnlyFans κάνει καμπάνια "Tits for Trump" σε συγκέντρωση

Ένα μοντέλο του OnlyFans προκάλεσε αναστάτωση σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ όταν αποφάσισε να σηκώσει την μπλούζα της και να δείξει το στήθος της. Το περιστατικό αυτό συνέβη στη Νέα Υόρκη, όπου οι παρευρισκόμενοι έμειναν έκπληκτοι από την απρόσμενη αυτή κίνηση. Το μοντέλο, που διατηρεί προφίλ στο OnlyFans, φέρεται να συμμετέχει σε μια καμπάνια με την ονομασία "Tits for Trump", με την οποία στηρίζει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με πηγές, η ενέργειά της αυτή είχε ως στόχο να προσελκύσει την προσοχή και τα μέσα ενημέρωσης, κάτι που κατάφερε επιτυχώς. Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης αντέδρασαν άμεσα και την απομάκρυναν από τον χώρο. Παρά την αποδοκιμασία από κάποιους από τους παρευρισκόμενους, η καμπάνια της φαίνεται να είχε επιτυχία καθώς το βίντεο έγινε viral σε λίγες ώρες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image