Η γυναίκα που κατήγγειλε τον Πελικό στη Γαλλία σπάει τη σιωπή της

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον Πελικό στη Γαλλία σπάει τη σιωπή της

Η Ναταλί Ντουπόν, η γυναίκα που κατήγγειλε τον διάσημο, με την αρνητική έννοια, Πελικό, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε τη Γαλλία. «Ευτυχώς που τον κατήγγειλα, το έπαιζε θύμα», ανέφερε στην αποκλειστική της συνέντευξη. Ο Πελικό είχε παρουσιάσει τον εαυτό του ως το θύμα μιας αδικίας, αλλά οι αποκαλύψεις της Ντουπόν αποκάλυψαν την αλήθεια. Η Ναταλί, που είχε διατηρήσει μέχρι τώρα σιωπή, είπε ότι η απόφασή της να μιλήσει ήταν δύσκολη, αλλά απαραίτητη για να προστατεύσει άλλους από τον Πελικό.

«Οι συμπεριφορές του ήταν εξαιρετικά χειριστικές», πρόσθεσε, περιγράφοντας τη ζοφερή πραγματικότητα πίσω από το δημόσιο προφίλ του. Το σκάνδαλο αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε ολόκληρη τη Γαλλία, με πολλούς να επαινούν την Ναταλί Ντουπόν για το θάρρος της. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image