Τζο Μπάιντεν: «Θα κάνω την 11η Σεπτεμβρίου» - Επική γκάφα

Τζο Μπάιντεν: «Θα κάνω την 11η Σεπτεμβρίου» - Επική γκάφα

Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, αυτή τη φορά σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Όλα έγιναν όταν ο Πρόεδρος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του ανήμερα της 23ης επετείου των επιθέσεων, έκανε λανθασμένη δήλωση που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Ο Μπάιντεν, αναφερόμενος στις θλιβερές επιθέσεις που συγκλόνισαν τον κόσμο πριν από 23 χρόνια, προσπάθησε να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τα θύματα και τις οικογένειές τους. Ωστόσο, στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει την αποφασιστικότητά του να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους επιθέσεις, έκανε τη δήλωση: «Θα κάνω την 11η Σεπτεμβρίου», εννοώντας προφανώς ότι δεσμεύεται να προλαμβάνει καταστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τραγωδία παρόμοια με εκείνη του 2001.

Η γκάφα δεν πέρασε απαρατήρητη και τα κοινωνικά δίκτυα πήραν φωτιά αμέσως μετά τη δήλωση του Μπάιντεν, με πολλούς να σχολιάζουν την ατυχία του να κάνει ένα τόσο σοβαρό λάθος σε μια τόσο ευαίσθητη περίσταση. Η επική γκάφα του Αμερικανού Προέδρου προκάλεσε αναστάτωση τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και διεθνώς. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image