Αυξάνονται οι νεκροί από τον τυφώνα Γιάγκι στο Βιετνάμ

Αυξάνονται οι νεκροί από τον τυφώνα Γιάγκι στο Βιετνάμ

Το πέρασμα του τυφώνα Γιάγκι στο Βιετνάμ συνεχίζει να προκαλεί τραγικές συνέπειες, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται δραματικά. Οι αρχές της χώρας βρίσκουν διαρκώς νέες σορούς, καθώς οι επιχειρήσεις διάσωσης και αναζήτησης συνεχίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την κυβέρνηση, ο αριθμός των θυμάτων από τον καταστροφικό τυφώνα έχει ξεπεράσει τις προβλέψεις, δημιουργώντας νέα δεδομένα για την ανθρωπιστική κρίση στην περιοχή.

Ο τυφώνας όχι μόνο προκάλεσε καταστροφή σε κατοικίες και υποδομές αλλά απέκοψε και συγκοινωνίες, καθιστώντας δύσκολη την παροχή βοήθειας στις πληγείσες περιοχές. Τα μέσα ενημέρωσης, όπως το Reuters, δημοσιεύουν συνεχώς ανανεωμένες πληροφορίες για την κατάσταση, δίνοντας μια σαφή εικόνα της έκτασης της καταστροφής. Η κυβέρνηση του Βιετνάμ, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό, καταβάλλει έντονες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κρίσης, ωστόσο οι δυσκολίες παραμένουν τεράστιες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image