Τρόμος επιβατών αεροσκάφους σε τροπική καταιγίδα

Τρόμος επιβατών αεροσκάφους σε τροπική καταιγίδα

Οι επιβάτες ενός αεροσκάφους της Avianca Airlines που εκτελούσε την πτήση Μεντεγίν-Μπαρανκίγια (και οι δύο πόλεις στην Κολομβία) στις 16 Σεπτεμβρίου, έζησαν στιγμές τρόμου όταν η πτήση τους βρέθηκε αντιμέτωπη με μία τροπική καταιγίδα. Οι έντονες αναταράξεις εμπόδισαν την προγραμματισμένη προσγείωση, αναγκάζοντας τους πιλότους να πραγματοποιήσουν εκτροπή της πτήσης. Το περιστατικό συνέβη ενώ το αεροσκάφος πετούσε σε τροχιά προς τον τελικό προορισμό του. Η ακραία κακοκαιρία δημιούργησε ένα κλίμα πανικού ανάμεσα στους επιβάτες, καθώς οι πιλότοι αγωνίζονταν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να ελέγξουν την κατάσταση. Οι επιβάτες περιέγραψαν τη σκηνή ως εφιαλτική, με το αεροσκάφος να ταλαντεύεται έντονα μέσα στα σύννεφα και την καταιγίδα να μαίνεται έξω από τα παράθυρα.

Η πτήση τελικά πήγε προς έναν ασφαλέστερο αεροδρόμιο, όπου το αεροσκάφος κατάφερε να προσγειωθεί με επιτυχία. Παρά την αγωνία και τον φόβο που βίωσαν, οι επιβάτες εξέφρασαν την ανακούφισή τους για την επαγγελματική αντίδραση των πιλότων και των πληρωμάτων. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε, ενώ ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για την ακριβή πορεία των γεγονότων. Οι επιβάτες αναμένονται να επιστρέψουν στον αρχικό προορισμό τους μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image