Η Χεζμπολάχ καταγγέλλει ότι οι βομβητές που έγιναν βόμβες προέρχονται από την Ευρώπη

Η Χεζμπολάχ καταγγέλλει ότι οι βομβητές που έγιναν βόμβες προέρχονται από την Ευρώπη

Η Χεζμπολάχ καταγγέλλει ότι οι βομβητές που έγιναν βόμβες προέρχονται από την Ευρώπη. Ωστόσο, η προέλευση και ο σκοπός κατασκευής τους παραμένουν ασαφή. Η ερώτηση είναι αν αυτοί οι βομβητές είχαν κατασκευαστεί ως φονικές συσκευές ή παγιδεύτηκαν μετά την κατασκευή τους. Η Μοσάντ, η μυστική υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, βρίσκεται στο επίκεντρο των υποθέσεων. Υπάρχουν φήμες ότι η Μοσάντ ενδέχεται να είναι πίσω από την παγίδευση των συσκευών, προκαλώντας φόβους και ανασφάλεια για την επόμενη ημέρα στη Μέση Ανατολή.

Η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία και τα εξαρτήματα των βομβητών αναλύονται από ειδικούς για να διαπιστωθεί η πραγματική προέλευση και η διαδρομή τους. Αν η Ευρώπη είναι πράγματι η πηγή προμήθειας, τότε η συμμετοχή της στη σύγκρουση θα μπορούσε να έχει σοβαρές γεωπολιτικές επιπτώσεις. Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι ήδη τεταμένη και αυτή η ανακάλυψη εντείνει την ανησυχία. Η Χεζμπολάχ συνεχίζει την έρευνα για να αποκαλύψει πλήρως την αλήθεια πίσω από τους βομβητές που εξελίχθηκαν σε φονικές βόμβες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image