Μαζική επίθεση drones του Κιέβου στην περιφέρεια Τβερ της Ρωσίας

Μαζική επίθεση drones του Κιέβου στην περιφέρεια Τβερ της Ρωσίας

Η μαζική επίθεση με drones από το Κίεβο στην περιφέρεια Τβερ της Ρωσίας προκάλεσε σοβαρές ζημιές. Τα συντρίμμια ενός ουκρανικού drone έπεσαν στην μικρή πόλη Ταρόπετς, προκαλώντας πυρκαγιά. Οι αρχές βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Την ίδια στιγμή, αναφορές κάνουν λόγο για εκρήξεις στην ουκρανική πρωτεύουσα, Κίεβο, χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τις ζημιές ή τα θύματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρυθμός αυτών των επιθέσεων έχει αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκαλώντας κορύφωση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, οι επιθέσεις με drones έχουν γίνει όλο και πιο συχνές και καταστροφικές, αναγκάζοντας τις τοπικές κοινότητες να ζουν με τον διαρκή φόβο νέων επιθέσεων. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τον απολογισμό της ζημιάς ή των τραυματιών από την επίθεση.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image