Η εταιρεία φάντασμα που κατασκεύασε βομβητές της Χεζμπολάχ

Η εταιρεία φάντασμα που κατασκεύασε βομβητές της Χεζμπολάχ

Η BAC Consulting KFT είναι μια αινιγματική εταιρεία, η οποία φέρεται να έχει *κατασκευάσει βομβητές* για τη Χεζμπολάχ. Ελάχιστα είναι γνωστά για την εταιρεία αυτή, καθώς εδρεύει σε κτήριο που φιλοξενεί άλλες έξι επιχειρήσεις. Η CEO της εταιρείας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι ο ενδιάμεσος», απαντώντας στις ερωτήσεις από την Gold Apollo, μια εταιρεία με έδρα την Ταϊβάν. Η BAC Consulting KFT δεν έχει δημοσίως γνωστά στοιχεία για τη λειτουργία της, αλλά οι πληροφορίες που υπάρχουν τη συνδέουν με την κατακευή των βομβητών που χρησιμοποιεί η Χεζμπολάχ.

Παρά το γεγονός ότι οι δραστηριότητές της παραμένουν ασαφείς, οι αναφορές δείχνουν ότι η εταιρεία ενδέχεται να έχει σοβαρές διεθνείς εμπλοκές. Η αναταραχή γύρω από την εταιρεία αυτή κίνησε το ενδιαφέρον τόσο της παγκόσμιας κοινότητας όσο και των ειδησεογραφικών μέσων. Οι αναλυτές ασφαλείας εκφράζουν ανησυχίες για τον ρόλο της BAC Consulting KFT σε αυτή τη δραστηριότητα, ενώ οι αρχές ερευνούν περαιτέρω για να εξακριβώσουν τις λεπτομέρειες και τις πιθανές συνέπειες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image