Ισπανία: Απίστευτο! Ο Ερνέστο πληρώνεται για να καταστρέφει γάμους

Ισπανία: Απίστευτο! Ο Ερνέστο πληρώνεται για να καταστρέφει γάμους

Μια από τις πιο περίεργες δουλειές που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ξεκίνησε απλά ως αστείο, αλλά κατάφερε να γίνει πραγματικότητα. Ο ιδρυτής της, ο 34χρονος Ερνέστο, κατάλαβε πως θα μπορούσε να πληρώνεται για να καταστρέφει γάμους κάνοντας πλάκα με φίλους του. Αυτή η υπηρεσία υπόσχεται να καταστρέψει τον γάμο σας με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Η ομάδα του Ερνέστο σχεδιάζει σενάρια που αποκαλύπτουν μυστικά, προκαλούν σκηνές ζηλοτυπίας, εμπλέκουν ακόμα και ηθοποιούς.

Οποιοδήποτε σχέδιο επιλέγεται έχει στόχο να δημιουργήσει χάος και αβεβαιότητα στην πιο σημαντική μέρα της ζωής του ζευγαριού. Μεταξύ των πελατών του είναι άτομα που έχουν βρεθεί μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις ή έχουν βρει κάτι για το οποίο θέλουν να εκδικηθούν. Το κόστος της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την έκταση της "καταστροφής" που θέλει ο πελάτης. Υπάρχουν αναφορές για συμβάντα που έχουν καταλήξει σε πλήρη διάλυση του γάμου ή σε εντάσεις που διαρκούν χρόνια.

Η επιτυχία αυτής της παράξενης δουλειάς οφείλεται στην προσοχή στη λεπτομέρεια και την αφοσίωση της ομάδας στην εκτέλεση των σχεδίων. Αν και ακούγεται ακραίο, υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά επιλέγουν αυτή την υπηρεσία για να "χαλάσουν" τον γάμο τους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image