Η δικηγόρος του Εμπαπέ μιλά για τις καταγγελίες περί βιασμού

Η δικηγόρος του Εμπαπέ μιλά για τις καταγγελίες περί βιασμού

Η δικηγόρος του Κιλιάν Εμπαπέ, εξέφρασε δημόσια τις απόψεις της σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως «μια καταγγελία δεν αποδεικνύει κάτι». Αναφερόμενη στην έρευνα για την υπόθεση βιασμού που φαίνεται να εμπλέκεται ο Εμπαπέ, η δικηγόρος υπογράμμισε ότι οι αρχές δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει αν η καταγγελία στρέφεται άμεσα εναντίον του πελάτη της. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κύκλους του αθλητισμού και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως.

Ωστόσο, η δικηγόρος παραμένει κατηγορηματική στις δηλώσεις της, σημειώνοντας ότι το γεγονός της ύπαρξης μιας καταγγελίας δεν συνιστά απόδειξη ενοχής. «Δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς τα πραγματικά δεδομένα», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ διατηρεί την αθωότητά του έως ότου αποδειχθεί το αντίθετο. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα και οι εξελίξεις στην υπόθεση παρακολουθούνται στενά από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image