Πτώση λεωφορείου ΚΤΕΛ στα Καλάβρυτα: Ηρωική πράξη του οδηγού έσωσε μαθητές

Πτώση λεωφορείου ΚΤΕΛ στα Καλάβρυτα: Ηρωική πράξη του οδηγού έσωσε μαθητές

Το πρωί της Παρασκευής, ένα λεωφορείο ΚΤΕΛ που μετέφερε μαθητές εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε μια χαράδρα κοντά στα Καλάβρυτα. Ευτυχώς, οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους, χάρη στην άμεση και ηρωική αντίδραση του οδηγού του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται, απέδειξε απαράμιλλη ψυχραιμία καθώς κατάφερε να διατηρήσει την ασφάλεια των μαθητών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ίδιος χρησιμοποίησε το σώμα του για να σπάσει το παρμπρίζ του λεωφορείου, ανοίγοντας έναν δρόμο διαφυγής για τους παγιδευμένους μαθητές.

Αυτή η πρωτοβουλία απέτρεψε ενδεχόμενες τραγικές συνέπειες, δίνοντας στους μαθητές την ευκαιρία να εξέλθουν με ασφάλεια από το όχημα. Οι γονείς και οι κηδεμόνες αλλά και ολόκληρη η κοινότητα στα Καλάβρυτα δεν έχουν παρά λόγια ευγνωμοσύνης για τον οδηγό, ενώ οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image