Καταγγελία κατά οδηγού λεωφορείου για απομάκρυνση επιβάτη με γάτα

Καταγγελία κατά οδηγού λεωφορείου για απομάκρυνση επιβάτη με γάτα

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλει ο γνωστός TikToker Δημήτρης Κουτσούκης, που έχει προκαλέσει αναταραχή και συζητήσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο TikTok, ένα περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε ο ίδιος και ένας οδηγός λεωφορείου εκτυλίχθηκε με ανάρμοστο τρόπο. Ο Δημήτρης Κουτσούκης επικαλείται ότι ο οδηγός λεωφορείου τον ανάγκασε να αποβιβαστεί από το όχημα επειδή είχε μαζί του τη γάτα του, την οποία μετέφερε μέσα σε ειδική τσάντα μεταφοράς. Ο καταγγέλλων υποστηρίζει ότι η γάτα δεν παρεμπόδιζε τους υπόλοιπους επιβάτες.

Το γεγονός αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την πολιτική που ακολουθούνται στα μέσα μαζικής μεταφοράς όσον αφορά τη μεταφορά κατοικιδίων. Η ανάρτηση του βίντεο έγινε γρήγορα viral και πολλοί χρήστες της πλατφόρμας εκφράζουν την υποστήριξή τους στον Δημήτρη, σημειώνοντας ότι η μεταφορά κατοικιδίων θα πρέπει να γίνεται αποδεκτή, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image