Δωρεάν rapid test: Σημεία εξέτασης την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

Δωρεάν rapid test: Σημεία εξέτασης την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid tests για την ανίχνευση του νέου κορωνοϊού. Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2023, οι πολίτες μπορούν να υποβληθούν σε δωρεάν εξέταση σε διάφορα σημεία της χώρας. Η διαδικασία συνεχίζεται με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Τα σημεία όπου μπορούν να γίνουν τα δωρεάν rapid tests είναι τα εξής: Στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, από τις 09:00 έως τις 15:00. - Στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, από τις 10:00 έως τις 14:00. - Στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, από τις 09:00 έως τις 13:00. - Στην πλατεία Ελευθερίας, στον Ηράκλειο Κρήτης, από τις 09:30 έως τις 13:30. - Στο δημοτικό στάδιο της Λάρισας, από τις 08:30 έως τις 12:30. Οι πολίτες καλούνται να προσέρχονται με την ταυτότητα τους και το ΑΜΚΑ τους για την ταυτοποίηση τους, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, όπως οι αναγκαίες αποστάσεις και η χρήση μάσκας κατά το χρόνο της παραμονής τους στο χώρο της εξέτασης. Δείτε περισσότερα σχετικά με τα σημεία όπου γίνονται δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image