Οδυρμός των συγγενών στη δίκη για το Μάτι

Οδυρμός των συγγενών στη δίκη για το Μάτι

Στη δίκη για την καταστροφική φωτιά στο Mάτι, οι συγγενείς των θυμάτων αντιδρούν με οδύνη και θυμό. «Kανείς δεν σεβάστηκε τους νεκρούς» δηλώνουν, κατηγορώντας τις Aρχές ότι δεν ενημέρωσαν, ούτε βοήθησαν τους κατοίκους να διαφύγουν από την περιοχή την ώρα της πυρκαγιάς. Καταθέτοντας στο Εφετείο, οι συγγενείς των θυμάτων αναφέρουν πως το τραγικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν η πολιτεία είχε δείξει μεγαλύτερη υπευθυνότητα και προνοητικότητα.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν την έλλειψη συντονισμού και οργάνωσης από την πλευρά των αρχών τη μοιραία εκείνη ημέρα.  Όψεις της δίκης αποκαλύπτουν τρομερές παραλείψεις και ανεπάρκειες στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η κατάσταση έκτακτης ανάγκης. «Το μόνο που ζητούμε είναι δικαιοσύνη για τους αγαπημένους μας», υπογραμμίζουν οι συγγενείς προσπαθώντας να φέρουν στο προσκήνιο την τραγική αλήθεια.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image