Μηνύσεις για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο: Επανεξέταση κολύμβησης σύντομα

Μηνύσεις για τα νεκρά ψάρια στον Βόλο: Επανεξέταση κολύμβησης σύντομα

Οι επιχειρηματίες στον Βόλο βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα, καθώς οι κρατήσεις για τον Σεπτέμβριο ακυρώνονται η μία μετά την άλλη. Οι τοπικές αρχές ερευνούν την κατάσταση με τα νεκρά ψάρια, καθώς οι κάτοικοι ανησυχούν για τη ρύπανση της θάλασσας. Η ανακάλυψη νεκρών ψαριών έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και ειδικά στους επιχειρηματίες του τουρισμού. Οι τελευταίοι, που βλέπουν τις επιπτώσεις στις επιχειρήσεις τους, έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, επιδιώκοντας αποζημιώσεις για τις ζημίες που υφίστανται. Η κίνηση αυτή έρχεται ως απόρροια των αλλεπάλληλων ακυρώσεων που σημειώνονται στις κρατήσεις των καταλυμάτων και των τουριστικών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με δηλώσεις των τοπικών αρχών, το θέμα βρίσκεται υπό διερεύνηση και σύντομα θα ληφθούν μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας των υδάτων. Η επανεξέταση της δυνατότητας κολύμβησης θα πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές έρευνες. Εν τω μεταξύ, οι αρχές συμβουλεύουν το κοινό να αποφύγει την κολύμβηση, έως ότου διασφαλιστεί η ασφάλεια των υδάτων. Οι επιχειρηματίες, ωστόσο, παραμένουν ανήσυχοι, διότι η τουριστική περίοδος βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνει την οικονομική τους κατάσταση.

Η πίεση προς τις αρχές αυξάνεται, καθώς ζητούν άμεσες λύσεις και αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των επισκεπτών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image