Στήριξη της πολιτείας στους επαγγελματίες του Παγασητικού, ζητάει ο Χρήστος Τριαντόπουλος

Στήριξη της πολιτείας στους επαγγελματίες του Παγασητικού, ζητάει ο Χρήστος Τριαντόπουλος

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και τοποθετήθηκε σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής του Παγασητικού, ειδικά μετά το νέο ακραίο φαινόμενο των νεκρών ψαριών που σημειώθηκε πρόσφατα. Τόνισε ότι η πολιτεία βρίσκεται δίπλα στους πληγέντες και προχωρά σε νέα δέσμη μέτρων στήριξης. Οι πολίτες της Θεσσαλίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακόμα μία περιβαλλοντική καταστροφή, καθώς οι εικόνες νεκρών ψαριών στον Παγασητικό κόλπο δημιούργησαν ανησυχία και προβληματισμό. Η πολιτεία, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της κατάστασης, λαμβάνει άμεσα μέτρα για να στηρίξει οικονομικά τους επαγγελματίες που πλήττονται. Σύμφωνα με τον Χρήστο Τριαντόπουλο, η στήριξη της πολιτείας είναι ουσιαστική και συνεχής.

Οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν δοκιμαστεί επανειλημμένα από τις περιβαλλοντικές και οικονομικές αναταραχές, γεγονός που κάνει επιτακτική την ανάγκη για άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Η πολιτεία, όπως τόνισε, προχωρά σε σύντομες και περιεκτικές παρεμβάσεις για να διασφαλίσει την οικονομική βιωσιμότητα των πληγέντων. Ο Τριαντόπουλος επισήμανε επίσης ότι η συνεργασία με τις τοπικές αρχές είναι αναγκαία ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image