Επίθεση ανηλίκων σε παρέα στο Ίλιον για ληστεία

Επίθεση ανηλίκων σε παρέα στο Ίλιον για ληστεία

Μια αδίστακτη επίθεση σημειώθηκε στο Ίλιον, όπου τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν σε μια παρέα πέντε ατόμων με σκοπό τη ληστεία. Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το βράδυ, και η βιαιότητα της επίθεσης προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Οι δράστες, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, προσέγγισαν την παρέα σε έναν ανοιχτό χώρο και άρχισαν να τους χτυπούν με βία, απαιτώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση για βοήθεια και κατάφεραν να εντοπίσουν τους τρεις ανήλικους δράστες.

Μετά από σύντομη καταδίωξη, οι νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Τα θύματα της επίθεσης υπέστησαν ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Η επέμβαση των αρχών ήταν άμεση και αποτελεσματική, καταφέρνοντας να αποτρέψουν περαιτέρω κλιμάκωση της βίας. Ο διοικητής της αστυνομικής υπηρεσίας του Ιλίου, δήλωσε: "Η άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών μας αποδεικνύει την ετοιμότητα και την αφοσίωση τους στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης." 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image