Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών στον Πρωθυπουργό ενόψει ΔΕΘ

Επιστολή Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών στον Πρωθυπουργό ενόψει ΔΕΘ

Με την αντίστροφη μέτρηση για την 88η ΔΕΘ να έχει ξεκινήσει, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, απέστειλε επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας τις προσδοκίες του εμπορικού κόσμου από την κυβέρνηση. Ο κ. Καφούνης επισημαίνει την ανάγκη για συγκεκριμένα μέτρα στήριξης της αγοράς, υπογραμμίζοντας ότι η οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων εξακολουθεί να είναι εύθραυστη λόγω των παρατεταμένων κρίσεων. Στην επιστολή του, ζητά από τον Πρωθυπουργό να λάβει υπόψη τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων και να εφαρμοστούν πολιτικές που θα ενισχύσουν τη ρευστότητα και θα προωθήσουν την ανάπτυξη.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών αναφέρει την ανάγκη για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την προστασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θεωρείται κρίσιμη ευκαιρία για να παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που θα συμβάλουν στην ενίσχυση του εμπορικού κλάδου και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της αγοράς. Τέλος, ο κ. Καφούνης υπογραμμίζει ότι η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στη διαμόρφωση πολιτικών είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, και καλεί την κυβέρνηση να συνεργαστεί στενά με τους φορείς της αγοράς για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image