Μετά την κακοκαιρία «Atena» έρχεται η «Boris» από Παρασκευή

Μετά την κακοκαιρία «Atena» έρχεται η «Boris» από Παρασκευή
 Η κακοκαιρία συνεχίζεται στη χώρα μας, με την «Atena» να αποχωρεί και να δίνει τη θέση της στην «Boris». Μαζί της φέρνει νέες βροχές και καταιγίδες που θα καλύψουν μεγάλο μέρος του ελλαδικού χώρου. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Τσατραφύλλια, τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή και θα είναι ιδιαίτερα έντονα σε διάφορες περιοχές. Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί για επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, συμβουλεύοντας τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο είναι η Μακεδονία, η Θεσσαλία και η Ήπειρος.
 Οι αρχές είναι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τα ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκαλέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας. Συνιστούν στους πολίτες να παρακολουθούν τις μετεωρολογικές ενημερώσεις και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις σε περιοχές που αναμένεται να πληγούν από καταιγίδες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η «Boris» φέρνει μαζί της όχι μόνο βροχές και καταιγίδες, αλλά και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, κάνοντας τον καιρό πιο ψυχρό και βαρύ.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image