Χαλκιδική: Εντατικές έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά από στεριά και θάλασσα

Χαλκιδική: Εντατικές έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά από στεριά και θάλασσα

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον αγνοούμενο 55χρονο ψαρά στη Χαλκιδική, με το συντονισμό να έχει αναλάβει το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. Οι ομάδες διάσωσης, τόσο από τη στεριά όσο και από τη θάλασσα, καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αγνοούμενος ψαράς εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της ψαροντούφεκου χθες. Φίλοι και συγγενείς έχουν αναφέρει ότι ο ψαράς είχε μεγάλη εμπειρία και γνώση της περιοχής, γεγονός που προκαλεί εντύπωση για την εξαφάνισή του. Η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής είναι αναστατωμένη και συμβάλλει στις έρευνες.

Από την πρώτη στιγμή, έχουν επιχειρήσει στη θαλάσσια περιοχή δύτες και σκάφη του Λιμενικού, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί και εναέρια μέσα για την καλύτερη κατανόηση της κατάστασης. Εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής έχουν επίσης βοηθήσει στην κάλυψη της ακτογραμμής, ελπίζοντας να βρουν κάποιο ίχνος του αγνοούμενου. Οι αρχές ζητούν από όσους έχουν οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στην ανεύρεση του 55χρονου να την κοινοποιήσουν άμεσα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image