Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη 87χρονος σύζυγος

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη 87χρονος σύζυγος

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο, όπου ένας 87χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του με μαχαίρι, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό από γειτόνισσα που διαμένει στο διπλανό διαμέρισμα και έσπευσε αμέσως στον τόπο του συμβάντος. Η 87χρονη γυναίκα διακομίστηκε εσπευσμένως σε τοπικό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης συνελήφθη αμέσως από τις αρχές και ομολόγησε την πράξη του κατά την ανάκρισή του. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Παλαιού Φαλήρου, καθώς το ζευγάρι ήταν γνωστό για την ήρεμη ζωή του. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η γειτόνισσα που ενημέρωσε την αστυνομία, τόνισε ότι δεν είχε παρατηρήσει κάποιες εντάσεις ή προβλήματα μεταξύ του ζευγαριού στο παρελθόν. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image