Συνάντηση του πατέρα του αδικοχαμένου Γιάννη με την εισαγγελέα Αρείου Πάγου

Συνάντηση του πατέρα του αδικοχαμένου Γιάννη με την εισαγγελέα Αρείου Πάγου

«Είναι δολοφονία» λέει ο πατέρας του Γιάννη για τον θάνατο του γιου του στο μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική

Ο πατέρας του Γιάννη, που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, πραγματοποίησε συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να προσκομίσει νέα στοιχεία σχετικά με τον θάνατο του γιου του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πατέρας παρουσίασε μια σειρά από έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύουν πως ο θάνατος του Γιάννη δεν ήταν απλό ατύχημα, αλλά «δολοφονία». Ο πατέρας του θύματος, επεσήμαινε πως οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ πρέπει να λογοδοτήσουν για την τραγωδία που προκάλεσαν με την αμέλειά τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η εισαγγελέας δεσμεύτηκε να εξετάσει με προσοχή τα νέα στοιχεία και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με πολλούς να ζητούν δικαιοσύνη για τον νεαρό Γιάννη και την οικογένειά του. Οι συγγενείς και οι φίλοι του νεαρού θύματος αναμένουν περαιτέρω εξελίξεις από τις ενέργειες της δικαιοσύνης, ενώ ο πατέρας του συνεχίζει να μάχεται για την αποκατάσταση της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image