Πυροβολισμοί στο Περιστέρι: Τραυματίας έξω από νυχτερινό κέντρο

Πυροβολισμοί στο Περιστέρι: Τραυματίας έξω από νυχτερινό κέντρο

Το περιστατικό στο Περιστέρι έγινε στις 06:00 τα ξημερώματα έξω από ένα νυχτερινό κέντρο. Ήταν μία σοκαριστική στιγμή για τους περαστικούς και τους θαμώνες που βρέθηκαν στο σημείο εκείνη την ώρα. Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν πανικό και αναστάτωση, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί. Η αστυνομία κατέφθασε άμεσα στο σημείο και ξεκίνησε την έρευνα για να εντοπίσει τους δράστες. Παρά το ότι οι πρώτες πληροφορίες είναι περιορισμένες, οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο το περιστατικό να συνδέεται με διαφορές μεταξύ συμμοριών ή άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν πολλές ριπές από πυροβόλο όπλο πριν δουν τον άνδρα να πέφτει τραυματισμένος. Οι ιατροί που έφθασαν στη σκηνή ανταποκρίθηκαν άμεσα, παρέχοντάς του τις πρώτες βοήθειες πριν τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Η περιοχή αποκλείστηκε για να διασφαλιστεί η έρευνα και η συλλογή στοιχείων. Οι αρχές καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για το περιστατικό να επικοινωνήσει με την αστυνομία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image