Καιρός σήμερα: Περιοχές με βροχές και καταιγίδες

Καιρός σήμερα: Περιοχές με βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός θα παραμείνει άστατος και σήμερα με βροχές και καταιγίδες να πλήττουν αρκετές περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, με τις μέγιστες τιμές να κυμαίνονται από 28 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ανάλογα με την περιοχή. Στα βόρεια της χώρας, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς, ενώ στα δυτικά και στην Κρήτη θα κυμανθεί μεταξύ 31 και 33 βαθμών. Στην υπόλοιπη επικράτεια, ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 30 βαθμούς. Οι περιοχές που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο για βροχές και καταιγίδες περιλαμβάνουν τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.

Στην Αττική, οι βροχές θα είναι κατά διαστήματα εντονότερες, ενώ τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 28 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, μέτριοι έως ισχυροί, με ένταση 4-6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν ακόμα και τα 7 μποφόρ. Οι θαλάσσιες διαδρομές ίσως παρουσιάσουν δυσκολίες λόγω των ισχυρών ανέμων και των κυματισμών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image